Tuesday, May 24, 2011

Tortillapitsa










Tortillapitsa
Pitsakatte valmistamisel lähtu põhireeglist: täidise materjali valik ja ühe või teise aine kogus sõltub ennekõike pitsakoka (ja sööjate) maitse-eelistusest. Seepärast tavaliselt ei antagi retseptides nõutavaid kattematerjali koguseid.

Mida vaja:
Mehhiko tortilla võetakse pitsapõhjaks
Ketšupit või tomatipastat
Vorsti või hakkliha (hakkliha enne läbi praadida)
Punast sibulat
Hapukurki või ananassi
Juustu

1. Pane ahi sooja 200 C juurde
2. Tükelda vorst kuubikuteks.
3. Lõika sibul rõngasteks.
4. Riivi juust. Viiluta hapukurk.
5. Määri tortillale õhuke kiht ketšupit. Seejärel pane pitsapõhjale vorstitükid, sibularõngad, kurgiviilud. Lõpuks puista üle riivjuustuga.
6. Nüüd pane pitsa ahju. Küpsta seni kuni juust ära sulab ja tortilla äär kuldpruuniks muutub.

No comments:

Post a Comment