Valmistusained
2 rabarberi vart
4 kiivit
1 l vett
3-4 sl suhkrut
1 dl mannat
Valmistusviis
1. Tükelda rabarber ja kiivi. Keeda rabarber ja kiivi pehmeks. Vajadusel purusta saumikseriga.
2. Sõrista, pidevalt segades, juurde manna.
3. Keeda 6-8 minutit, seejärel tõsta pliidilt ja jahuta maha ning vahusta.
4. Serveeri piimaga.
2 rabarberi vart
4 kiivit
1 l vett
3-4 sl suhkrut
1 dl mannat
Valmistusviis
1. Tükelda rabarber ja kiivi. Keeda rabarber ja kiivi pehmeks. Vajadusel purusta saumikseriga.
2. Sõrista, pidevalt segades, juurde manna.
3. Keeda 6-8 minutit, seejärel tõsta pliidilt ja jahuta maha ning vahusta.
4. Serveeri piimaga.
No comments:
Post a Comment