200 g seeni (sampinjone v. kukeseeni)
1 sibul
2 muna
2 dl 10%-list rõõska koort
150 g riivitud juustu
soola, pipart, peterselli
Valmistamine
1. Lõika kartulid viiludeks ja keeda kartuliviile 7-10 minutit soolases vees.
2. Prae seened ja sibul võiga.
3. Määri ahjuvorm võiga ja laota vormi pooled kartulitest. Maitsesta soolaga.
4. Seejärel laota kartulitele kiht seeni.
5. Kata taas kartulikihiga, maitsesta.
6. Vala peale rõõsa koore ja muna segu.
7. Küpseta 200-kraadides ahjus 25 minutit, kuni vorm on pealt kuldpruun.
8. Kata vorm riivjuustuga ja aseta veel mõneks minutiks ahju.
NB! Ära lase juustu pruuniks. Juust muutub kibedaks.
tundub maisev toint, aga ma ei söönud, sest mul isu ei olnud
ReplyDeletetegime seda toitu aga ise ma ei söönud kuna ei tahtnud
ReplyDelete