Põhi:
100 g margariini
2 dl jahu
1/4 tl soola
2 spl vett
Kate:
1 prk tuunikalakonservi (skumbriat vms.)
250 g hapukoort
1 muna
50 g riivjuustu
sidrunipipart, tilli
1. Sega pehme või, jahu ja sool, lisa külm vesi ja sõtku kiiresti taignaks.
2. Pane taigen ühtlase kihina 27 cm läbimõõduga ahjuvormi.
100 g margariini
2 dl jahu
1/4 tl soola
2 spl vett
Kate:
1 prk tuunikalakonservi (skumbriat vms.)
250 g hapukoort
1 muna
50 g riivjuustu
sidrunipipart, tilli
1. Sega pehme või, jahu ja sool, lisa külm vesi ja sõtku kiiresti taignaks.
2. Pane taigen ühtlase kihina 27 cm läbimõõduga ahjuvormi.
5. Vala segu pirukale.
6. Küpseta pirukat 200 C ahjus umbes pool tundi.
6. Küpseta pirukat 200 C ahjus umbes pool tundi.
tegin pilte aga ei süünud
ReplyDeletetundub rõve ei söö kala ega ka mitte ütegi lihatoodet.Ei sööks seda.
ReplyDelete