Tuesday, April 19, 2011

Brüleekreem

Koostis:
6 munakollast
4 dl 48%list rõõska koort
1 spl vaniljesuhkurt
6 spl suhkrut

Valmistamine:
Klopi munakollased suhkruga vahule.
Lõika vanillikaun pikuti pooleks ja pane koos rõõsa koorega potti. Kuumuta tasakesi keemiseni ja eemalda pott tulelt.
Vala kuumutatud rõõsk koor muna-suhkruvahu hulka, sega pidevalt.

Jaota kreem portsjonvormidesse.
Kata pealt foolimuga. Aseta vormid ahjuplaadile. Vala vett ahjuplaadile seni kuni vesi ulatub poole vormini. Küpseta 150 kraadises ahjus 45 minutit.
Lase vormil jahtuta.

Vahetult enne serveerimist puista igale vormile õhuke kiht suhkrut. Kõrveta suhkur kas spetsiaalse leeklambiga või hästi kuuma grilli all karamelliks.
Serveeri kohe, kaunista värskete marjadega.

2 comments:

  1. nägi hea välja aga ma ei süünud

    ReplyDelete
  2. tundub maitsev aga ise seda ei sööks,sest ma ei söö muna

    ReplyDelete