Tuesday, November 9, 2010

Hapupiimakarask

2 dl hapupiima või petti
1 muna
1 tl soola
1 spl suhkrut
2 spl sulavõid
3 dl ordajahu
1 dl nisujahu
0,5 tl söögisoodat
















1. Klopi muna hapupiima hulka, lisa sool, suhkur ja sulatatud või
2. Sega sooda jahudega ning lisa taignale, klopi taigen korralikult läbi
3. Määri pann või vorm võiga ning vala taigen ühtlase kihina pannile
4. Küpseta karaskit 220 C juures kaunilt pruuniks
5. Serveeri värskelt meega või pohlakeedisega
















7 comments:

  1. Väga hea näeb välja . Kahjuks ei olnud tunnis ja ei saanud proovida .

    ReplyDelete
  2. ma ei teinud süüa, ma koristasin.
    karask oli väga hea.

    ReplyDelete
  3. mina sulatasin võit mulle meeldis väga karask ja kõrval jookiks oli kali

    ReplyDelete
  4. karask oli väljanägemiselt hea aga mulle see ei maitsenud

    ReplyDelete
  5. Ma tegin taigna valmis . normaalne kook oli aga rohkem meeldis kali mulle :D .

    ReplyDelete
  6. väga hea karask oli ja mulle meeldis se karask

    ReplyDelete