2 dl hapupiima või petti
1 muna
1 tl soola
1 spl suhkrut
2 spl sulavõid
3 dl ordajahu
1 dl nisujahu
0,5 tl söögisoodat
1. Klopi muna hapupiima hulka, lisa sool, suhkur ja sulatatud või
2. Sega sooda jahudega ning lisa taignale, klopi taigen korralikult läbi
3. Määri pann või vorm võiga ning vala taigen ühtlase kihina pannile
4. Küpseta karaskit 220 C juures kaunilt pruuniks
5. Serveeri värskelt meega või pohlakeedisega
Väga hea näeb välja . Kahjuks ei olnud tunnis ja ei saanud proovida .
ReplyDeletema ei teinud süüa, ma koristasin.
ReplyDeletekarask oli väga hea.
mina sulatasin võit mulle meeldis väga karask ja kõrval jookiks oli kali
ReplyDeletekarask oli väljanägemiselt hea aga mulle see ei maitsenud
ReplyDeleteMa tegin taigna valmis . normaalne kook oli aga rohkem meeldis kali mulle :D .
ReplyDeleteväga hea karask oli ja mulle meeldis se karask
ReplyDeletehea maitse oli.:)
ReplyDelete