Valmistusained
2 dl tatart
4 dl vett
0,5 tl soola
1 sl õli
2 porgandit
1 sibul
300 g hakkliha
2 tomatit
0,5 tl soola
0.25 tl pipart
hakitud peterselli
1. Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga.
2. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, puhasta ja haki sibul, tükelda tomatid.
3. Pruunista pannil õlis hakkliha, porgandeid ja sibulat 3-4 minutit, maitsesta soola ning pipraga.
4. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutut.
5. Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi, hauta 5 minutit
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteei söönud seda
ReplyDeletemuidu mulle meeldib Tatra-hakklihahautis,aga kahjuks teiega am seda ei teinud:(, aga ma usun et see oli väga hea;)
ReplyDeletetundub imelik ei söönud seda kuna ei söö liha
ReplyDelete